2019. április 29-én nagy érdeklődés mellett a Mondrian Doha Hotel adott otthont a magyar desszerkészítés hagyományait középpontjába állító "Édes követek" kiállítással egybekötött bemutatónak. Az esemény szorosan kapcsolódott a Gerbeaud 160 éves évfordulójához, így a Gerbeaud Cukrászati Kft. jóvoltából két mestercukrász, Tóth Ágnes executive chef és Mártha Róbert creative pastry chef a helyszínen készített el mintegy 1.150 Gerbeaud szeletet, sósmogyorós barack szeletet, Royal csokoládét, pisztáciás joghurtmálnát és Dobostortát. Tekintettel Émile Gerbeaud svájci származására, nagy örömünkre szolgált, hogy a rendezvény társszervezőjeként Svájc dohai nagykövetségét is üdvözölhettük. A program során a Gerbeaud mellett a több nemzetközi díjjal is büszkélkedő, Katarban is forgalmazott magyar chocoMe, valamint a svájci Läderach csokoládéit is megkóstolhatta a népes közönség. A háttérzenét - alkalomhoz illően - magyar-svájci hegedű duó szolgáltatta. A vendégek távozáskor a Gerbeaud, a chocoMe, valamint a Läderach ajándékát vihették haza.
A Gerbeaud séfjeinek kiutazását a Qatar Airways tette lehetővé. Köszönettel tartozunk a Mondrian Doha Hotelnek és professzionális személyzetének a helyszínért és a helyszínen nyújtott szolgáltatások magas színvonaláért.
További képek ITT, illetve nagykövetségünk közösségi oldalán is megtalálhatóak.
Az album a képre kattintva érhető el.